S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Úvod » E- Shop Domácí spotřebiče » De Dietrich » Vestavné trouby » De Dietrich TROUBA DOP7220X


        

De Dietrich TROUBA DOP7220X

Informační list produktu

 

poštovné zdarma

Číslo produktu: 68
Výrobce: De Dietrich
Záruka: 4 roky
Typ trouby: Multifunkce plus
bez DPH : 14 041 Kč (561 EUR)
s DPH (21 %):
16 990 Kč (679 EUR)

do košíku:
  ks  

.

  • Horkovzdušná multifunkční trouba s pyrolýzou
  • Barevné provedení Platinum v kombinaci nerezu, černého skla a mědi
  • Snadné ovládání díky dokonale čitelnému White on Black LCD displeji
  • 9 pečících funkcí trouby včetně Multifunkce+, horkovzdušného pečení nebo pečení chleba
  • Funkce rozmrazování a udržování v teple
  • 2 úrovně automatického pyrolytického čištění
  • Pomalé dovírání dveří trouby SOFT CLOSE
  • Chladná dvířka trouby COLD DOOR se 4 skly (rozebíratelnými)
  • Variabilní gril se 4 stupni výkonu
  • Objem trouby 73 l, Energetická třída A+
  • Příslušenství: šestiúrovňové vodící rošty, 2 bezpečnostní rošty, hluboký plech                                                                                                                                              .                                                                                                                                                                                                                  .
    Základní parametry
    .
    Typ trouby: Multifunkce plus
    Barva trouby: Nerez
    Ochrana nerezu proti otiskům prstů: Ano
    Objem: 73 l
    Displej: Matrics White on Black
    Typ ovládání trouby: Dotykové ovládání s otočným voličem
    Energetická třída trouby: A+
    Celkový příkon: 3 385 W
    Příkon spodního topného tělesa: 1 200 W
    Příkon horkovzdušného pečení: 2 000 W
    Příkon grilu: 2 100 W
    Čištění: Pyrolytické
    Vnitřní povrch: Pyro-Clean smalt
    Celoskleněné dveře: Ano
    Počet skel ve dveřích trouby: 4
    Rozebíratelná skla dveří: Ano
    Osvětlení trouby: Halogen 1 x 25 W
    Světlo spínané otevřením dveří: Ano
    Napájení: 220-240 V / 50 Hz / 16 A
    Přívodní kabel trouby: Bez koncovky
    Programy
    Způsob pečení: Multifunkce PLUS
    Sušení potravin: Ano
    Počet funkcí trouby: 9
    Horkovzdušné pečení: Ano
    Pyrolytické čištění: Standardní pyrolýza + PyroExpress (59 min.)
    Expert menu: 9 funkcí
    Funkce
    Udržování v teple: Ano
    Pyrocontrol: Ano
    Cold Door: Ano
    Soft Close: Ano
    Příslušenství
    Boční vodící žebřinky: 6 úrovní - chromované provedení
    Teleskopický výsuv: Ne
    Bezpečnostní rošt s madlem: 2 ks
    Plech 45 mm: 1 ks
    Gril: Se 4 úrovněmi výkonu
    Rozměry a hmotnost
    Šířka: 59,2 cm
    Výška: 59,2 cm
    Hloubka: 60,9 cm
    Hmotnost: 36 kg
    Šířka v balení: 64 cm
    Výška v balení: 67 cm
    Hloubka v balení: 66 cm
    Hmotnost: 38 kg
    Rozměry otvoru pro vestavbu (V x Š x H): 58,5 x 56 x 55 cm
    .

    Popis

    .

    Multifunkční pyrolytická trouba; Barevné provedení Platinum v kombinaci nerezu, černého skla a mědi; Snadné ovládání díky výraznému a dokonale čitelnému White on Black LCD displeji; 9 pečících funkcí trouby včetně Multifunkce+, horkovzdušného pečení nebo pečení chleba; Funkce rozmrazování a udržování v teple; Variabilní gril se 4 stupni výkonu; Pyrolytické čištění se 2 úrovněmi pyrolytického čištění; Funkce pomalého dovírání trouby dveří trouby SOFT CLOSE; Vždy chladná dvířka trouby COLD DOOR se 4 snadno demontovatelnými skly; Objem trouby 73 l; En. třída A+; Příslušenství: šestiúrovňové vodící rošty, 2 bezpečnostní rošty, hluboký plech; Rozměry pro vestavbu (VxŠxH): 585 x 560 x 550 mm

    Důležité technologie
    .
    .
    Pyrolytické čištění trouby
    S troubou vybavenou technologií pyrolytického čištění můžete starosti s čištěním trouby jednou provždy hodit za hlavu. V menu trouby si pouze zvolíte jeden z dostupných režimů pyrolytického čištění dle míry zašpinění a o zbytek se trouba postará sama. Během pyrolytického čištění se trouba rozehřeje na teplotu až 500 °C a tímto se veškeré nečistoty uvnitř trouby promění v popel. V procesu pyrolýzy se takto dokonalé vyčistí i velmi obtížně přístupná místa, jako jsou rohy trouby nebo mřížky ventilátoru, vše se jednoduše spálí na jemný prach. Ten poté stačí pouze setřít vlhkým hadříkem a trouba bude opět jako nová a připravena na další kulinářské výzvy. Pyrolytické čištění je nejúčinnější, nejhygieničtější a nejpohodlnější způsob čištění vnitřního prostoru trouby. Díky této revoluční technologii můžete zapomenout na namáhavé a neefektivní ruční odstraňování připálených zbytků jídla. POZOR: Před zahájením pyrolytického čištění z trouby vyjměte veškeré příslušenství včetně teleskopických pojezdů a roštů.
    .
    Quattro Pulse
    Systém QUATTRO PULSE použitý v troubách De Dietrich, přináší zcela novou úroveň rovnoměrné cirkulace horkého vzduchu uvnitř pečící trouby. Tento inovovaný způsob distribuce tepla využívá obráceného proudění vzduchu s difuzorem, kdy je vzduch z trouby ventilátorem nasáván a ohříván topným tělesem. Horký vzduch je poté vyfukován zpět dovnitř trouby čtyřmi vývody v rozích zadní stěny trouby. Tím je zajištěna dokonale rovnoměrná a stabilní teplota v celém prostoru trouby, díky níž můžete dokonale péct i to nejjemnější cukroví nebo pečivo hned na několika úrovních současně. Vše bude rovnoměrně propečené, přesně takové, jaké je chcete, a to z jakékoliv úrovně.
    .
    Multifunkce Plus
    Multifunkce Plus v troubách De Dietrich přináší do vaší kuchyně maximální efektivitu a flexibilitu v podobě možnosti pečení na více úrovních současně. Díky Multifunkci Plus je zaručeno rovnoměrné rozložení tepla uvnitř trouby, které umožňuje dosáhnout optimálních výsledků pečení u různých druhů pokrmů. Výsledkem je vždy dokonale propečené jídlo s maximální úsporou času. Kromě toho je tato funkce ideální pro jídla s vysokým obsahem vody, jako jsou zeleninové pokrmy, pečené ryby nebo ovocné koláče, protože zajišťuje, že všechny ingredience si zachovají svou přirozenou vlhkost a chuť. Pečící proces je optimalizován tak, aby každá úroveň trouby poskytovala stejnou distribuci tepla, což umožňuje dokonalé upečení každého pokrmu bez ohledu na to, kde se v troubě nachází.
    .
    Funkce sušení
    De Dietrich ve svých nových troubách přináší funkci, v dnešní době téměř nepostradatelnou. Proces dehydratace vám umožní sušení velkého množství různých potravin včetně ovoce, zeleniny, hub, aromatických bylin nebo koření při dokonale řízené teplotě mezi 35 °C a 80 °C. Celý proces sušení zabraňuje vytváření bakterií, potraviny tak můžete uchovat i po několik měsíců a mít je po ruce kdykoliv budete chtít. K sušení vybírejte jen zralé suroviny, bez známek poškození, napadení hnilobou či plísní. Nebojte se sušit kyselé, nebo málo sladké plody (například kyselá jablka), právě naopak! V surovinách se v průběhu dehydratace koncentrují cukry a přírodní aroma, takže oproti čerstvým potravinám mají výraznější a sladší chuť. Pokud chcete předejít zhnědnutí některých druhů ovoce (hrušek, jablek, meruněk apod.), tak nakrájené plátky ovoce před sušením namočte do směsi připravené z 250 ml vody a 1 lžíce citrónové šťávy.V multifunkčních troubách od De Dietrich můžete sušit ovoce i zeleninu zároveň! Vždy používejte pouze čerstvé suroviny. Pečlivě je omyjte, nechte okapat a osušte je. Položte na rošt papír na pečení a na něj rovnoměrně rozložte nakrájené suroviny. Použijte lištu na úrovni 1 (máte-li více roštů, zasuňte je na lišty na úrovních 1 a 3). Suroviny s velkým obsahem vody během sušení několikrát obraťte. Hodnoty uvedené v tabulce se mohou lišit v závislosti na typu sušených surovin, jejich zralosti, tloušťce a jejich vlhkosti.
    .
    Cold Door
    Pyrolytické trouby De Dietrich disponují zesílenými celoskleněnými dvířky se 4 skleněnými panely a ventilací. Díky této jedinečné konstrukci zůstává vnější strana dvířek relativně chladná a bezpečná na dotyk. Teploty na povrchu nikdy nepřekročí: 65 °C v nejteplejším místě dvířek během pyrolýzy 30 °C ve středu dvířek během pečení Díky celoskleněnému vnitřnímu povrchu a snadno rozebíratelné konstrukci je možné dvířka dokonale vyčistit, aby byla opět jako nová.
    .
    .
    Variabilní gril
    Některé zdánlivě jednoduché recepty, jako jsou pusinky, vyžadují ve skutečnosti hodně zručnosti, aby byly dokonalé. Pro jejich perfektní přípravu je potřeba správné nastavení teploty a času přípravy. Jedinečné nastavení 4 stupňů výkonu grilovacího tělesa vám pokaždé umožní snadno dosáhnout požadovaný výsledek.
    .
    .
    Soft Close
    Funkce pomalého dovírání dvířek u trub De Dietrich zajišťuje, že se dvířka zavírají pomalu a tiše. Tento mechanismus snižuje riziko nechtěného rychlého zavření, což chrání jak uživatele před možným zaklapnutím prstů, tak samotnou troubu před nárazy a opotřebením. Díky tomu je zavírání dvířek bezpečnější, tišší, pohodlnější a prodlužuje se životnost trouby.
    .
    .
    Pyro Express 59min
    Pyro Express je nová forma pyrolytického čištění. Tato funkce dokáže efektivně zužitkovat zbytkové teplo předchozího pečicího cyklu a díky tomu ušetříte až 50% elektrické energie. Pyrolytické čištění vaší trouby bude v expresním režimu trvat pouhých 59 minut.
    .
    .
    Dotykové ovládání s otočným voličem
    Z nového uživatelského rozhraní dostanete maximum. Zdokonalená elektronika umožňuje stejně snadné ovládání, jako je tomu u klasických pečících trub De Dietrich. Instrukce na displeji jsou přesné a snadno čitelné. Všechny dostupné funkce jsou přehledně zobrazeny na bílém elektronickém panelu displeje. Kromě programu pro šetrné odmrazování je k dispozici šest programů, které nabízí mnoho možností pro rychlou a chutnou přípravu pokrmů.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

YzAzMTFk